Mireia & Xavi

La Mireia i en Xavi es van casar al juny, mes en què floreix la lavanda i moltes plantes aromàtiques. Volien que el seu casament tingués un aire rústic i romàntic però al mateix on la senzillesa dels detalls i fos present d’una manera subtil i sobretot on la natura i l’entorn més proper es poguessin percebre en tota la seva força.

M6X_Baixa-339M6X_Baixa-49La Mireia va escollir un vestit d’encaix marfil de Mimetik Bcn convertible, això li va permetre poder-lo dur de diferents maneres durant la celebració, conservant aquest estil rústic i romàntic.

M6X_Baixa-113M6X_Baixa-6002En Xavi tenia molt clar que no volia un vestit de nuvi clàssic, per tant va optar per una combinació més personal que encaixava molt amb l’estil del casament.  L’Erola i l’Arlet, les filles de la parella, els hi feia molta il·lusió el casament dels pares i van poder-lo viure de primera mà. Duien unes corones d’espígol i flors seques coordinades amb el ram de la Mireia, que també tenia aquest punt de flor silvestre.004001007PicMonkey Collage M i X 2Com a benvinguda abans de començar la cerimònia els convidats van rebre l’obsequi d’uns barrets, que van passar a ser part del dress code del casament.

M6X_Baixa-36Collage PicMonkeyMiX6 La cerimònia va ser al bosc, cada vegada tinc més clar que aquest  espai  té una màgia molt especial. Portàvem tota la setmana amb una previsió meteorològica francament dolenta… Aquell matí estava força núvol però semblava que el cel ens donava marge suficient per poder fer la cerimònia exterior . En Xavi va fer la seva entrada i just desprès quan entrava la Mireia sonant de fons la cançó Here comes the sun dels  Beatles va sortir el sol.

M6X_Baixa-139014015PicMonkey Collage Mireia i Xavi 7M6X_Baixa-142M6X_Baixa-155M6X_Baixa-156032M6X_Baixa-28M6X_Baixa-212019M6X_Baixa-213M6X_Baixa-230

Com no podia ser d’altra manera, L’Erola i l’Arlet van portar els anyells als seus pares, va ser un moment molt bonic i ple de tendresa, era inevitable que no els hi fes saltar alguna llàgrima d’emoció tant a ells com a  la resta d’assistents a l’enllaç.

028M6X_Baixa-246M6X_Baixa-259M6X_Baixa-277M6X_Baixa-296

M6X_Baixa-331M6X_Baixa-336PicMonkey Collage.Mireia i xavi 8jpg038

Les fotos de parella les van fer al bosc, als camps de blat i a l’entorn més proper de la masia principal, tot i que el temps es començava a enredar res semblava que pogués esborrar el somriure que els va acompanyar durant tota la jornada. Els aperitius els vàrem muntar a l’interior de la casa i quan va començar a ploure tothom estava sota cobert.

M6X_Baixa-411M6X_Baixa-414PicMonkey Collage Mireia i Xavi 9M6X_Baixa-452PicMonkey Collage Mireia i Xavi 11PicMonkey Collage Mireia i Xavi 10M6X_Baixa-470 PicMonkey Collage Mireia i Xavi 12M6X_Baixa-480M6X_Baixa-506

L’àpat el va servir Planes bones, que com sempre és una aposta d’èxit assegurat, en un dia com aquest, que cal gestionar el Pla B  és molt important el  treball d’equip, sumar esforços és la clau perquè tot funcioni.

041M6X_Baixa-654M6X_Baixa-389PicMonkey Collage Mireia i Xavi 13M6X_Baixa-565051Com que feia pocs dies que havia estat l’aniversari de l’Erola, va tenir una sorpresa especial abans dels postres ;) El pastís de noces va ser un nacked cake de fruits vermells coronat amb unes figures d’Star Wars, amb la corresponent “Imperial March” van regalar a uns convidats.

M6X_Baixa-600PicMonkey Collage MiX 3Després de fer un bon ruixat, va sortir el sol !!! I van poder gaudir dels espais exteriors, per fer les fotos amb la família i els amics amb una llum de tarda especialment bonica.

M6X_Baixa-757058059M6X_Baixa-721

Els nuvis van obrir el ball, amb una cançó apropiadíssima pel dia You’re The Sunshine of My Life d’Stevie Wonder i seguidament la Banda Al·lucinògens va agafar les regnes de la festa i va fer ballar  i cantar a tothom. Un dels moments més divertits de la nit va ser quan en Xavi micròfon en mà va fer una versió BRUTAL d’ ACDC acompanyat per la banda i l’entusiasme dels assistents.

062M6X_Baixa-769M6X_Baixa-851067M6X_Baixa-864075PicMonkey Collage MiX 5

Espai i organització : El Dalmau

Càtering Planes Bones

Fotografia : Jordi Farrés

Sonorització :  Spexen

Música en directe : Banda Al·lucinògens

Decoració : El Dalmau

Vestit de la núvia : Mimetik Bcn

Perruqueria i maquillatge : Carol Bruguera

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.Required fields are marked *

*

Has d'utilitzar aquests elements i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Un comentari per a “Mireia & Xavi

  1. Mireia diu:

    Va ser un dia perfecte! Tots vam passar un dia super emocionant i en guardem un record per tota la vida. Gràcies a tots els amics del Dalmau i col•laboradors i a tot els convidats per fer-ho possible! !