Mariona & Julià

Casament - M&JCasament - M&JCasament - M&JBeFunky-collage mij 1Casament - M&JCasament - M&JBeFunky-collage mij 2(1)Casament - M&JCasament - M&JBeFunky-collage mij 4Casament - M&JBeFunky-collage mij 3Casament - M&JCasament - M&JBeFunky-collage mij 6Casament - M&JCasament - M&JCasament - M&JBeFunky-collage mij 5Casament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JBeFunky-collage mij 7Casament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&J BeFunky-collage 9 (2)Casament - M&JBeFunky-collage 8 (1)Casament - M&JCasament - M&JCasament - M&JBeFunky-collage 10 (1)Casament - M&JBeFunky-collage 11 (2)Casament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&JCasament - M&J

Fotògrafia :   Marta Pérez

Càteringplanes bones

Material :  abanik_rent_events

Elements GràficsBodaPix

DecoracióEl Dalmau

.

MARIONA

Vestit: Otaduy

Sabates : Lab

Perruqueria i maquillatge El Baul de Ruth

Corona i ram : Hip & love

.

JULIÀ

Vestit : Señor

Complements: BCN  Bowties

Sabates : Rocafort

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.Required fields are marked *

*

Has d'utilitzar aquests elements i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>