Marta & Thomas

Inaugurem el nostre blog amb un d’aquests  casaments de fusió que tant ens agraden… La Marta catalana i en Thomas, bretó, es van casar al Dalmau el 17 de maig del 2014.

En la seva primera visita ja tenien molt clar el que volien, un casament diferent, molt personal i enmig de la natura. De seguida varen posar fil a l’agulla  per anar perfilant tots els detalls amb el seu  propi estil Vintage.

 

 

Pel que fa a la núvia, el vestit el va dissenyar i confeccionar la Glòria, la seva germana , les sabates de la firma Jocomola,  el barret original dels anys 40 comprat a Etsyals (USA) i les Arracades i el collaret de perles de la besàvia de la Marta.

El nuvi , amb una corbata de llacet de L’atelier à nouer, els tirants de Best Bretelles, la boina de Baileyfrom New York, els pantalons de Holland Esquire i les sabates de H by Hudson.

Resumint….Guapisssims tots dos ;)

La Decoració també va jugar un paper molt important , creant diferents racons amb elements decoratius originals d’època, maletes dels anys 30, una Caixa de llauna Nantes Ludels anys 40 , uns esclops de fusta Bretons del 1900, la màquina d’escriure familiar del 1945, ampolles antigues de vidre de diferents mides i com a llibre de firmes el  llibre de comptabilitat de la ferreteria de l’avi de la Marta.

Com a regal pels convidats, la Marta va fer unes agulles de pit  fetes a mà  per les noies i  barrets  pels nois, també  hi havien unes ampolletes de sabó amb etiquetes personalitzades,

El llibret de la cerimònia també el van dissenyar  i relligar  els nuvis a mà.

casament marta & thomas

La cerimònia va tenir lloc al bosquet petit de l’arribada, un espai molt íntim i amb unes vistes precioses.

El muntatge va ser amb bales de palla, tant pels convidats com pels nuvis, i tots els elements florals en color vermell, jugant amb el ram de la núvia i alguns complements que ells també duien.

La Marta ens va explicar que per fer les aliances van fer fondre les dels seus avis i besavis per fer-ne unes de noves per un joier, és una forma molt bonica de tenir un record molt present dels avantpassats quan ja no hi sòn.

La cerimònia va acabar amb tots els convidats, tant catalans com francesos, llibret en mà  cantant la cançó d’en Sisa “Qualsevol nit pot sortir el sol”.

casament marta & thomascasament marta & thomas

La fotografia va córrer a càrrec de l’Irene de fotografia Jimenez de Vic, penso que va saber captar molt bé l’ambient  que s’hi va respirar, amb un aire molt natural, i  un encert total alhora d’escollir els filtres del retoc fotogràfic, que encaixen  molt i molt bé amb l’estil Vintage del casament.

L’aperitiu al davant de la casa gran, amb un ambient relaxat i molt distés.

casament marta & thomascasament marta & thomas

L’àpat va ser a l’aire lliure , el va servir el Catering Vernissage, amb una proposta de cuina mediterrània i una presentació molt acurada.

El muntatge de les taules amb forma d’U va donar un aire molt festiu i desenfadat , al voltant dels arbres hi havien banderoles de tela fetes per la germana i la mare de la núvia.

 Tant els menús de les taules com la resta del material gràfic, va ser dissenyat pels nuvis.

casament marta & thomascasament marta & thomascasament marta & thomas

I desprès de l’àpat….i una bona sobretaula…La festa!!!

casament marta & thomascasament marta & thomascasament marta & thomas

Espai i organització : El Dalmau

Càtering i decoració de les taules de l’àpat : Vernissage (Vic)

Perruqueria i maquillatge : Carol Bruguera ( Vic)

Fotografia : Irene Jiménez (Vic)

Flors : Molist Floristes

Música en directe : Gadjo

Equip de so: Sonotech

 

Els nuvis han comentat  :

Nos casamos el mes de mayo en El Dalmau y todo fue una maravilla. Para empezar, el lugar es espectacular, las vistas impresionantes y los exteriores están suficientemente aislados como para tener la sensación de estar en un mundo aparte. Miras alrededor y sólo ves campos y árboles y paisajes preciosos. Además, los exteriores del Dalmau están muy cuidados, las flores, la fachada principal, los rincones, todo transmite cuidado y atención al detalle.

Tenemos el recuerdo de nuestra boda como realmente un día perfecto, y si lo fue es en parte gracias a Yolanda y a Toni del Dalmau. Queríamos una boda diferente, en un sitio realmente encantador, accesible desde Barcelona, dónde dormir in situ la familia más cercana, con espacios exteriores “mágicos” para ubicarlo todo fuera y, sobre todo, que nos permitiera trabajar a nuestra manera y gusto, con proveedores escogidos por nosotros y con la opción de decorar los espacios de manera libre. Todo esto lo encontramos en El Dalmau, y os puedo asegurar que después de visitar varias localizaciones no es tan fácil reunirlo todo en un único lugar. Y si, además, cuentas con la ayuda experta de Yolanda, que está allí para aconsejar, proponer, prever y, sobre todo, escuchar, los preparativos son aún más divertidos y los disfrutas tanto como el día de la boda.

El Dalmau ha sabido encontrar el punto justo entre la libertad para organizar tu boda cómo te apetezca, a tu gusto y con la decoración y profesionales que prefieras, y el control y la garantía de tener unos espacios súper cuidados (sin parecer ostentosos, recargados o desnaturalizados) y un acompañamiento antes, durante y después de calidad, respetuoso, cercano, humano y profesional. Si buscáis un sitio personal para una boda a medida, si queréis huir del formato restaurante con menú típico, si queréis que vuestros invitados realmente se queden fascinados y desconecten de todo, tenéis que ir al Dalmau. ¡Os querréis casar todos los días!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.Required fields are marked *

*

Has d'utilitzar aquests elements i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>