Melania & Max

La Melania i en Max es van casar el 7 de juny del 2014, són una parella molt creativa i sobretot volien que el seu casament tingués personalitat pròpia, per això van buscar la complicitat dels seus familiars i amics més propers per ajudar-los amb els preparatius , per tant podem dir que aquest va ser un casament  100% handmade.max&melania-bn-2301 Amb les invitacions a través d’un petit personatge creat per ells mateixos, van fer saber als seus convidats els detalls del casament  i aquest mateix personatge va ser el protagonista d’un conte molt especial que  van regalar juntament amb una bossa de cotó serigrafiada al final de la festa.002003004019Els anells, els va dissenyar  Xus Anglès  tieta d’en Max, que és dissenyadora de joies i els va saber donar aquest caràcter únic  i personal que ells volien.026Decorativament parlant va haver-hi  una combinació perfecta de les seves dues aficions, l ’il·lustració i els objectes antics.
Aquesta passió pels objectes antics els va portar engegar temps enrere,  La casa abandonada, un projecte personal  on busquen, restauren i venen objectes antics amb molt d’encant._MG_1685_MG_1667_MG_1680_MG_1676La cerimònia  va tenir lloc als jardins de la part posterior de la casa, una zona que té unes vistes magnifiques rodejada per boscos i camps de blat.

P1010659_MG_2105_MG_2116

max&melania-bn-max&melania-bn-2215Pel que fa al vestuari dels nuvis tampoc volien que fos molt convencional, per tant la Melania va optar per dissenyar ella mateixa el seu vestit i el va confeccionar una modista, la Victoria Cartasegna, i pel que fa al nuvi no podia faltar un complement que el caracteritza, el mocador de coll._MG_2320_MG_2300 Al mes de juny els camps de blat que envolten la casa estan preciosos i per tant per les fotografies de parella gairebé són visita obligada ;)

Una sorpresa molt especial pels nuvis va ser l’actuació en directe de Ainhoa Sánchez, amb una veu preciosa acompanyada per  guitarra i cajón._MG_2511L’àpat va córrer a càrrec del catering Els Canapés de la Fàtima, el plantejament va ser d’un berenar-sopar amb un aire molt informal, tipus bufet sense un lloc predeterminat per seure, sinó diferents racons combinats amb bales de palla i petites taules baixes.

P1010669La mare de nuvi va ser l’encarregada dels elements de ceràmica i les Kokedamas, tecnica floral japonesa en que s’aconsegueixen plantes ornamentals a través de boles de molsa.017018 I per últim, la festa a la piscina….._MG_2817Espai i organització : El Dalmau

Floristeria : Millo de Riboti

Càtering : Els Canapés de la Fàtima

Fotografia : Edgar Melo

Elements decoratius : La casa abandonada

 

Els nuvis han comentat  :

El entorno precioso. Lo mejor es que en todas las fotos el entorno es perfecto porque no hay elementos que ensucien el paisaje. Perfecta para hacer una boda al exterior con diferentes ubicaciones para poder separar la ceremonia, el banquete y la fiesta. Ideal poderse vestir y arreglar en la misma casa rural y pasar después el fin de semana con familiares o amigos.
Importante que Yolanda te ayudará en todo lo que necesites a la hora de preparar la boda los meses previos: si necesitas consejo de proveedores (caterings, mobiliario, música, fotógrafo). Se implica muchísimo para ayudarte a preparar el evento así como en el tema de los papeles oficiales si celebras la ceremonia allí. Posibilidad de hacer la ceremonia real civil el mismo día de la boda.

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.Required fields are marked *

*

Has d'utilitzar aquests elements i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>