Glòria & Rapha – Postboda

Una sessió fotogràfica postboda sempre és una fantàstica oportunitat per tornar-se a vestir de nuvis i en el cas de la Glòria i en Rapha amb més motiu, doncs el dia del seu casament va ploure i per tant no va haver-hi ocasió de fer les fotografies exteriors de parella. Evidentment això no podíem deixar-ho passar i calendari en mà varem fixar una data i en aquest cas varem tenir una tarda amb una llum preciosa.

HectorHrndz_PostBoda_R&G--166HectorHrndz_PostBoda_R&G-46HectorHrndz_PostBoda_R&G-91HectorHrndz_PostBoda_R&G-94HectorHrndz_PostBoda_R&G--147HectorHrndz_PostBoda_R&G-77HectorHrndz_PostBoda_R&G-45HectorHrndz_PostBoda_R&G--241HectorHrndz_PostBoda_R&G--257HectorHrndz_PostBoda_R&G--283HectorHrndz_PostBoda_R&G--300Posats en matèria…La Glòria i en Rapha varen aprofitar la tarda per donar-li un gir a la sessió de fotos i canviar-se de roba… HectorHrndz_PostBoda_R&G--308HectorHrndz_PostBoda_R&G--313HectorHrndz_PostBoda_R&G--322HectorHrndz_PostBoda_R&G--307HectorHrndz_PostBoda_R&G--342

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.Required fields are marked *

*

Has d'utilitzar aquests elements i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>