Glòria & Rapha

The Rock & Love wedding, aquesta frase resumeix molt bé el casament de la Glòria i en Rapha, definitivament aquest no va ser un casament convencional, els nuvis apassionats dels tattos, el rock & roll i l’estètica Pin Up van voler donar la seva empremta personal marcant el seu propi estil.HectorHrndz_PostBoda_R&G--173

Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha369Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha112 Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha380 (850x567)L’ invitació que van rebre els convidats ja donava  moltes pistes del dia tant especial que anaven a viure.

HectorHrndz_PostBoda_R&G--350HectorHrndz_PostBoda_R&G--357 Pel matí va fer sol i tots plegats vam voler creure que la pluja que anunciaven pràcticament totes les previsions meteorològiques potser no s’acabaria complint…De tota manera a mesura que anaven passant les hores el temps s’anava complicant, i cada vegada era més evident que caldria posar en marxa el PLA B.  Rock&Love_00020Rock&Love_00003Rock&Love_00060 (1024x683)HectorHrndz_Rock&Love_Wedding007HectorHrndz_Rock&Love_Wedding026HectorHrndz_Rock&Love_Wedding058HectorHrndz_Rock&Love_Wedding060HectorHrndz_Rock&Love_Wedding061HectorHrndz_PostBoda_R&G-12

HectorHrndz_Rock&Love_Wedding012HectorHrndz_Rock&Love_Wedding-670La cerimònia va començar amb l’entrada dels acompanyants del nuvi, el nuvi, unes fantàstiques dames d’honor vestides vermell i per l’últim la núvia,  radiant  amb un vestit espectacular de Rosa Clarà i un somriure que ho deia tot.

Va haver-hi  moments emotius, de complicitat, algunes llàgrimes, rialles i per sobre de tot LOVE, LOVE, LOVE

Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha382HectorHrndz_Rock&Love_Wedding-696Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha392Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha396HectorHrndz_Rock&Love_Wedding022Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha406Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha401Rock&Love_00338Rock&Love_00370Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha10Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha15Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha17Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha22Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha19Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha27Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha33HectorHrndz_Rock&Love_Wedding028HectorHrndz_Rock&Love_Wedding-881Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha55Rock&Love_00531Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha48HectorHrndz_Rock&Love_Wedding064 (1)HectorHrndz_Rock&Love_Wedding003Rock&Love_00001 (1024x683) Al principi van ser quatre gotes… Però poc a poc es va anar animant i va acabar fent un bon ruixat, amb els convidats sota cobert, un deliciós  aperitiu servit per Planes bones  i la música d’un grup de rockabilly el temps va passar volant… Fins i tot en Rapha  va pujar a l’improvisat escenari acompanyat per la guitarra que l’hi havia acabat de  regalar la Glòria i allò que d’entrada ningú voldríem pel nostre casament, pluja en majúscules  es va acabar convertint en un  “moment màgic”

Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha106Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha137 (850x567)Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha103ClaraGlez_Rock&Love_Wedding8044 (1) (1024x766)ClaraGlez_Rock&Love_Wedding8346 (1024x683)HectorHrndz_Rock&Love_Wedding-290Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha175HectorHrndz_Rock&Love_Wedding-389Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha171

Com bé és sabut, després de la tempesta sempre arriba la calma, i en aquest cas va arribar abans de començar el sopar. El disseny dels elements decoratius del casament va córrer a càrrec de Happy endings Barcelona, van fer una molt bona feina. La gama de colors escollida va ser blanc i negre, vermell i fúcsia i daurat, una combinació arriscada però que encaixava perfectament amb l’estil del casament.Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha152

Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha153Rock&Love_00006Rock&Love_00005 (1024x683)Rock&Love_00008Rock&Love_00016Rock&Love_00017Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha200Evidentment els tatoos no podien faltar… En aquest cas van arribar en forma de regal pels convidats, dins d’un sobre de paper perfectament coordinat amb la resta dels elements de la taula. I com era d’esperar van acabar en braços, esquenes…

Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha202Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha204HectorHrndz_Rock&Love_Wedding-954Un punt i apart per la taula de postres i pastissos, de fet veient les imatges no cal dir massa més…Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha229Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha227Finalment la festa es va fer a l’exterior, tant els nuvis com els convidats van donar-ho tot i va ser el final perfecte d’un dia llarg i  intens. Novament varem confirmar que els casaments de fusió, com el que varem viure aquell dia nuvi brasiler i núvia catalana són molt i molt especials .Rock&Love_01089Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha260Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha262Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha263Clara_Gonzalez_Fotografia_Boda_Barcelona_Rock-and-Love_-Wedding_Gloria-y-Rapha278

Espai i organització : El Dalmau

Càtering Planes Bones

Fotografia : Héctor Hernandez i Clara González

Decoració : Happy Endings Barcelona

Vestit de la núvia : Rosa Clarà

Vestit del  nuvi, camisa i corbatí : Sandro

Sabates del nuvi : All Saints

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.Required fields are marked *

*

Has d'utilitzar aquests elements i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>